کلیدواژه‌ها = لوبیا
معرفی کی‌لیت‌های اسید آمینه و کیتوسان آهن به عنوان منبع قابل دسترس آهن در محلول غذایی برای گیاهان با استراتژی I و II

دوره 34، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 1061-1079

10.22067/jsw.v34i5.84738

آتنا میربلوک؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ ابراهیم سپهر؛ امیر لکزیان؛ محمد حکیمی


اثر زمان و میزان آب آبیاری بر کارآیی مصرف آب و عملکرد لوبیا در شرایط خشک و نیمه خشک

دوره 29، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 35-47

10.22067/jsw.v0i0.26699

سیده سهیلا نوربخش؛ مهدی قبادی نیا؛ عبدالرزاق دانش شهرکی؛ محمدرضا نوری امامزاده‌ایی؛ روح الله فتاحی نافچی


بررسی توان تثبیت بیولوژیک نیتروژن (BNF) توسط سویه های ریزوبیوم در مناطق زیر کشت لوبیا در قزوین

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1392، صفحه 54-60

10.22067/jsw.v0i0.22201

محمد علی خلج؛ فرهاد مشیری؛ هادی اسدی رحمانی


ارزیابی تعدادی از عصاره گیرهای شیمیایی در برآورد فسفر قابل استفاده لوبیا

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1392، صفحه 113-122

10.22067/jsw.v0i0.22213

طاهره رئیسی؛ علیرضا حسین پور؛ فایز رئیسی