دوماه نامه
اثر بیوچار تفاله پسته تولید شده در دو دمای مختلف و سطوح مختلف نیتروژن و فسفر بر غلظت برخی عناصر پرمصرف و رشد اسفناج

حامد رجبی؛ صدیقه صفرزاده شیرازی؛ عبدالمجید رونقی

دوره 31، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 557-569

https://doi.org/10.22067/jsw.v31i2.54206

چکیده
  نیتروژن، فسفر و پتاسیم از جمله عناصر غذایی ضروری پر مصرف هستند که وظایف مهمی در گیاه بر عهده دارند. به منظور بررسی اثر بیوچار تفاله پسته و کود شیمیایی بر رشد و ترکیب شیمیایی گیاه اسفناج (رقم viroflay)، آزمایش گلخانه‌ای به صورت فاکتوریل (3×3×2) در قالب طرح کاملاً تصادفی و با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل سه سطح بیوچار تهیه شده از تفاله پسته ...  بیشتر